Rudolph navdušil tudi naše estradnike

Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Rudolph Van Veen Foto: Saša Despot Anja Tomažin, Filip Flisar in Alenka Godec. Foto: Saša Despot Manca Izmajlova
Včeraj je v Slovenijo prispel najbolj vroč kuhar ta hip, Rudolph Van Veen. Sinoči so se z njim družili naši estradniki, danes popoldne pa še ostali kuharski navdušenci.
Oglej si celoten članek

Če imate med svojimi TV programi 24Kitchen, potem zagotovo veste, kdo je Rudolph Van Veen. Nizozemski kuhar, ki s svojimi kuharskimi veščinami, znanjem in nasveti osvaja vso Evropo, je osvojil tudi Slovence. Včeraj se je takoj po pristanku na Brniku družil z novinarji in estradniki, ter jim postregel s havajskim zavitkom, slastno rižoto in božanskimi kolački, danes ob 12.uri pa se je na Kongresnem trgu posvetil se vsem ostalim kuharjem po duši.

Rudolph nam je zaupal, da je to njegov prvi obisk Slovenije, zato je zelo vesel, da je tukaj. "Nisem vedel, da imam toliko oboževalcev. To me zelo veseli." Mnogi slovenski oboževalci so mu na včerajšnjem dogodku hiteli razlagati, da jih je spodbudil h kuhanju, kar si Rudolph šteje v čast, pravi in dodaja: "Kuhanje je za vse, to ni eliten šport."

Ob pripravi jedi, s katerimi nas je razvajal včeraj, so mu pomagali tudi naši znani obrazi. Za kuhalnico sta prijela športnik Filip Flisar in pevka Alenka Godec, Rudolpha pa so navdušeno opazovale tudi misica Marika Savšek, pevka Manca Izmajlova ter igralka Tina Gorenjak. V Sloveniji mu očitno res ne manjka oboževalcev.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:21 1. Junij 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kršenja kodeksa komentiranja.

  • 20:57 1. Junij 2013.

    ...seveda, ker bereš samo novice na 24.com...:)))

  • 12:05 1. Junij 2013.

    prvič slišim za tega mudela

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.