Magazin > VIP
7 ogledov

Rudolph navdušil tudi naše estradnike

Rudolph Van Veen
1/15
Saša Despot
Včeraj je v Slovenijo prispel najbolj vroč kuhar ta hip, Rudolph Van Veen. Sinoči so se z njim družili naši estradniki, danes popoldne pa še ostali kuharski navdušenci.

Če imate med svojimi TV programi 24Kitchen, potem zagotovo veste, kdo je Rudolph Van Veen. Nizozemski kuhar, ki s svojimi kuharskimi veščinami, znanjem in nasveti osvaja vso Evropo, je osvojil tudi Slovence. Včeraj se je takoj po pristanku na Brniku družil z novinarji in estradniki, ter jim postregel s havajskim zavitkom, slastno rižoto in božanskimi kolački, danes ob 12.uri pa se je na Kongresnem trgu posvetil se vsem ostalim kuharjem po duši.

Rudolph nam je zaupal, da je to njegov prvi obisk Slovenije, zato je zelo vesel, da je tukaj. "Nisem vedel, da imam toliko oboževalcev. To me zelo veseli." Mnogi slovenski oboževalci so mu na včerajšnjem dogodku hiteli razlagati, da jih je spodbudil h kuhanju, kar si Rudolph šteje v čast, pravi in dodaja: "Kuhanje je za vse, to ni eliten šport."

Ob pripravi jedi, s katerimi nas je razvajal včeraj, so mu pomagali tudi naši znani obrazi. Za kuhalnico sta prijela športnik Filip Flisar in pevka Alenka Godec, Rudolpha pa so navdušeno opazovale tudi misica Marika Savšek, pevka Manca Izmajlova ter igralka Tina Gorenjak. V Sloveniji mu očitno res ne manjka oboževalcev.


Komentarjev 3
  • izRODEk 21:21 01.junij 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kršenja kodeksa komentiranja.

  • millenium 20:57 01.junij 2013.

    ...seveda, ker bereš samo novice na 24.com...:)))

  • Slodrifter 12:05 01.junij 2013.

    prvič slišim za tega mudela