Russell obljublja najboljšega

Foto: Žurnal24 Crowe meni, da se lahko ostali filmi o Robinu Hoodu pred njegovim skrijejo.
Russell Crowe ni skoparil s kritikami na račun starejših filmov o Robinu Hoodu.
Oglej si celoten članek

Russel Crowe, ki je zadnji v vrsti velikih zvezd, ki so skočile v pajkice pravičnega Robina Hooda, meni, da so ostale različice polne špekulacij in da ne temeljijo na resničnih zgodovinskih dogodkih.

Še zlasti kritičen je bil do filma Robin Hood – princ tatov, v katerem je igral Kevin Costner. Film je po njegovem mnenju na ravni videospota skupine Bon Jovi. Mel Brooksov film Robin Hood: Možje v pajkicah je na nek način pohvalil. Crowe pravi, da je najbolj zabaven film o Hoodu, a kljub temu slab. "In spet smo pri starih klišejih, ki so legendo ovili in jo odvrgli.“

Tudi o leta 1938 posneti različici z Errolom Flynnom ni našel lepih besed. "Problem je v realističnosti. Ni ravno praktično v zelenih pajkicah skakati po angleških gozdovih, mar ne?“ pravi Crowe, ki obljublja nov pogled na nottinghamskega nepridiprava.

13. maja bo film Robin Hood prišel v naše kinematografe in lahko se boste prepričali, ali je Crowe mož beseda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.