Russell razkril, da je spal s Kate Moss

Foto: Žurnal24 Russell Brand
V svoji novi knjigi z naslovom Booky Wook 2 igralec Russell Brand razkriva, da je leta 2006 spal s slavno manekenko Kate Moss, kar ga je izstrelilo med zvezde.
Oglej si celoten članek

Divji igralec in komik Russell Brand se je v novi knjigi, ki nosi naslov Booky Wook 2, razpisal o svojih posteljnih dogodivščinah, ki vključujejo tudi kraljico modnih brvi, Kate Moss.

 

S slavno manekenko se je zbližal po tem, ko mu je skupni prijatelj dejal, da zvezdnica obožuje njegove šale. Skupaj sta obiskala nekaj londonskih klubov, nato pa ji je Russell predlagal, ali bi odšla v njegovo stanovanje.

 

Nenavadna ljubezenska zgodba

"Njeni lasje na blazini so videti kot pavji rep," je Russell zapisal v knjigi in nadaljeval: "Kate Moss je resnično v moji postelji in občutek imam, kot da sem jo ubil. Vstal sem s postelje in stopil korak nazaj, kot se služabnik umakne kraljici Elizabeti II."

 

35-letni zvezdnik se je nato ulegel nazaj v posteljo in zaspal, zjutraj pa odšel v službo. Ko se je vrnil, je Kate postlala posteljo in Russell se je odločil, da je zaljubljen.

 

Naslednji dan so se v časopisih pojavile njune slike in Russell je nemudoma postal ljubljenec britanskih tabloidov, čeprav s Kate nista imela nobenega zmenka več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.