Magazin > VIP
38 ogledov

Russell razkril, da je spal s Kate Moss

Russell Brand Žurnal24 main
V svoji novi knjigi z naslovom Booky Wook 2 igralec Russell Brand razkriva, da je leta 2006 spal s slavno manekenko Kate Moss, kar ga je izstrelilo med zvezde.

Divji igralec in komik Russell Brand se je v novi knjigi, ki nosi naslov Booky Wook 2, razpisal o svojih posteljnih dogodivščinah, ki vključujejo tudi kraljico modnih brvi, Kate Moss.

 

S slavno manekenko se je zbližal po tem, ko mu je skupni prijatelj dejal, da zvezdnica obožuje njegove šale. Skupaj sta obiskala nekaj londonskih klubov, nato pa ji je Russell predlagal, ali bi odšla v njegovo stanovanje.

 

Nenavadna ljubezenska zgodba

"Njeni lasje na blazini so videti kot pavji rep," je Russell zapisal v knjigi in nadaljeval: "Kate Moss je resnično v moji postelji in občutek imam, kot da sem jo ubil. Vstal sem s postelje in stopil korak nazaj, kot se služabnik umakne kraljici Elizabeti II."

 

35-letni zvezdnik se je nato ulegel nazaj v posteljo in zaspal, zjutraj pa odšel v službo. Ko se je vrnil, je Kate postlala posteljo in Russell se je odločil, da je zaljubljen.

 

Naslednji dan so se v časopisih pojavile njune slike in Russell je nemudoma postal ljubljenec britanskih tabloidov, čeprav s Kate nista imela nobenega zmenka več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.