Ryan Phillippe znova samski

Ryan Phillippe in Amanda Seyfried sta se po nekaj mesecih odločila za prekinitev zveze. Ta sicer menda nikoli ni bila zelo resna.
Oglej si celoten članek

Po sedmih mesecih zveze naj bi se razšla igralca Ryan Phillippe in Amanda Seyfried.

"Odločitev za razhod je bila obojestranska. Zveza nikoli ni bila resna. Vedno sta se videvala še z drugimi ljudmi. Zato med njima ni nobene hude krvi. Ostajata prijatelja," je neimenovani vir povedal za revijo Us Weekly.

Ryan in Amanda sta se spoznala lani oktobra na zabavi ob noči čarovnic pri Kate Hudson, prvič pa sta zvezo prekinila že februarja.

A ko je marca prišla na dan novica o tem, da je Ryan oče otroka, ki naj bi ga njegovo nekdanje dekle Alexis Knapp povilo še ta mesec, mu je Amanda stala ob strani.

36-letnik je pred tem hodil z igralko Abbie Cornish, poročen pa je bil z igralko Reese Witherspoon, s katero ima tudi dva otroka. Seyfriedova pa se je lani po treh letih razšla z britanskim igralcem Dominicom Cooperjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.