Magazin > VIP
24 ogledov

Ryan Phillippe znova samski

Ryan Phillippe in Amanda Seyfried sta se po nekaj mesecih odločila za prekinitev zveze. Ta sicer menda nikoli ni bila zelo resna.

Po sedmih mesecih zveze naj bi se razšla igralca Ryan Phillippe in Amanda Seyfried.

"Odločitev za razhod je bila obojestranska. Zveza nikoli ni bila resna. Vedno sta se videvala še z drugimi ljudmi. Zato med njima ni nobene hude krvi. Ostajata prijatelja," je neimenovani vir povedal za revijo Us Weekly.

Ryan in Amanda sta se spoznala lani oktobra na zabavi ob noči čarovnic pri Kate Hudson, prvič pa sta zvezo prekinila že februarja.

A ko je marca prišla na dan novica o tem, da je Ryan oče otroka, ki naj bi ga njegovo nekdanje dekle Alexis Knapp povilo še ta mesec, mu je Amanda stala ob strani.

36-letnik je pred tem hodil z igralko Abbie Cornish, poročen pa je bil z igralko Reese Witherspoon, s katero ima tudi dva otroka. Seyfriedova pa se je lani po treh letih razšla z britanskim igralcem Dominicom Cooperjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.