Ryan zagledan v Sandro Bullock?

Foto: Žurnal24 S Sandro naj bi si bila naklonjena že od snemanja filma Snubitev. (Foto: Flynet)
Potem ko je Ryan Reynolds pretekli teden sporočil, da se z ženo Scarlett Johansson razhajata, so se zdaj pojavile govorice, da naj bi se igralec že spogledoval s Sandro Bullock.
Oglej si celoten članek

Ryana Reynoldsa in Sandro Bullock, ki sta skupaj zaigrala v filmu Snubitev, so pred kratkim opazili na romantični večerji v Los Angelesu, kjer sta dajala vtis, da sta več kot prijatelja. "Sedela sta čisto blizu in se stalno dotikala," je razkril vir.

 

Romantične večerje naj bi se že nekaj časa vrstile, prav tako sta se zvezdnika po besedah vira že večkrat celo odpravila na skupne izlete, ves čas pa naj bi bila v stiku tudi prek telefona. Hkrati pa so se pojavile tudi govorice, da naj bi se Ryan ogrel tudi za Blake Lively, s katero bo prav tako zaigral v romantični komediji.

 

Foto: Žurnal24 Scarlett Johansson Ryan Reynolds

Scarlett ne more preboleti

Po drugi strani pa mediji namigujejo, da Ryan še vedno ni prebolel Scarlett, zaradi njune ločitve naj bi celo zapadel v depresijo. Prijatelji 34-letnega zvezdnika so poleg tega razkrili, da Scarlett z njim ni ravnala lepo, in pravijo, da je bil Ryan od samega začetka najboljši mož, kar si ga je lahko želela.


"Poročne zaobljube je jemal resno, ni si zatiskal oči, da imata težave, ampak jih je želel rešiti. Scarlett pa se je do njega vedla zelo grdo," so razkrili. "Ryan zanjo nikoli ni bil na prvem mestu. Zelo je žalosten in depresiven, saj njun razhod ni bil ravno lep."

 

Prijatelji zvezdnice pa kljub temu pravijo, da ločitev tudi zanjo ni lahka. "To so težki časi za oba. Še vedno se imata zelo rada, a se zavedata, da je bil njun zakon brez pomena."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.