Magazin > VIP
32 ogledov

Ryan zagledan v Sandro Bullock?

S Sandro naj bi si bila naklonjena že od snemanja filma Snubitev. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Potem ko je Ryan Reynolds pretekli teden sporočil, da se z ženo Scarlett Johansson razhajata, so se zdaj pojavile govorice, da naj bi se igralec že spogledoval s Sandro Bullock.

Ryana Reynoldsa in Sandro Bullock, ki sta skupaj zaigrala v filmu Snubitev, so pred kratkim opazili na romantični večerji v Los Angelesu, kjer sta dajala vtis, da sta več kot prijatelja. "Sedela sta čisto blizu in se stalno dotikala," je razkril vir.

 

Romantične večerje naj bi se že nekaj časa vrstile, prav tako sta se zvezdnika po besedah vira že večkrat celo odpravila na skupne izlete, ves čas pa naj bi bila v stiku tudi prek telefona. Hkrati pa so se pojavile tudi govorice, da naj bi se Ryan ogrel tudi za Blake Lively, s katero bo prav tako zaigral v romantični komediji.

 

Scarlett Johansson Ryan Reynolds | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Scarlett ne more preboleti

Po drugi strani pa mediji namigujejo, da Ryan še vedno ni prebolel Scarlett, zaradi njune ločitve naj bi celo zapadel v depresijo. Prijatelji 34-letnega zvezdnika so poleg tega razkrili, da Scarlett z njim ni ravnala lepo, in pravijo, da je bil Ryan od samega začetka najboljši mož, kar si ga je lahko želela.


"Poročne zaobljube je jemal resno, ni si zatiskal oči, da imata težave, ampak jih je želel rešiti. Scarlett pa se je do njega vedla zelo grdo," so razkrili. "Ryan zanjo nikoli ni bil na prvem mestu. Zelo je žalosten in depresiven, saj njun razhod ni bil ravno lep."

 

Prijatelji zvezdnice pa kljub temu pravijo, da ločitev tudi zanjo ni lahka. "To so težki časi za oba. Še vedno se imata zelo rada, a se zavedata, da je bil njun zakon brez pomena."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.