Ryan zavrnil Blake

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Blake Lively naj bi si želela skupnega doma in poroke z Ryanom Reynoldsom, vendar naj igralec ne bi bil nič kaj zagret za idejo.
Oglej si celoten članek

Blake Lively naj bi nekoliko prehitevala zadeve v novopečeni zvezi z Ryanom Reynoldsom. Štiriindvajsetletna Opravljivka naj bi namreč kljub temu, da sta skupaj šele dva meseca in pol, že poskušala prepričati igralca v skupno domovanje ter upala na poroko. Zvezdnik pa nad skorajšnjo poroko ni nič kaj navdušen. "Blake bi se nemudoma poročila z Ryanom, če bi jo zaprosil. Mamila ga je v iskanje hiše pod pretvezo, da išče posestvo zase, potem pa ga je začela prepričevati, naj se preseli z njo. Ryan je zavrnil idejo. Zaskrbljen je, da je to mnogo prehitro," je povedal vir ter dodal, da Ryan še vedno razmišlja, kako jo zavrniti na lep način, saj ji noče zlomiti srca.

Blake je sicer znana po tem, da bi se rada poročila in je celo zaključila triletno zvezo s soigralcem Pennom Badgelyjem, potem ko je priznal, da se noče poročiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.