Magazin > VIP
22 ogledov

Ryan zavrnil Blake

Blake Lively, Ryan Reynolds Reuters
Blake Lively naj bi si želela skupnega doma in poroke z Ryanom Reynoldsom, vendar naj igralec ne bi bil nič kaj zagret za idejo.

Blake Lively naj bi nekoliko prehitevala zadeve v novopečeni zvezi z Ryanom Reynoldsom. Štiriindvajsetletna Opravljivka naj bi namreč kljub temu, da sta skupaj šele dva meseca in pol, že poskušala prepričati igralca v skupno domovanje ter upala na poroko. Zvezdnik pa nad skorajšnjo poroko ni nič kaj navdušen. "Blake bi se nemudoma poročila z Ryanom, če bi jo zaprosil. Mamila ga je v iskanje hiše pod pretvezo, da išče posestvo zase, potem pa ga je začela prepričevati, naj se preseli z njo. Ryan je zavrnil idejo. Zaskrbljen je, da je to mnogo prehitro," je povedal vir ter dodal, da Ryan še vedno razmišlja, kako jo zavrniti na lep način, saj ji noče zlomiti srca.

Blake je sicer znana po tem, da bi se rada poročila in je celo zaključila triletno zvezo s soigralcem Pennom Badgelyjem, potem ko je priznal, da se noče poročiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.