"S Hefom sem prvič spala pri 18-ih“

Foto: FPA/Fame Pictures
Foto: FPA/Fame Pictures
Kendra Wilkinson je razkrila, kako se je prvič znašla v postelji s Hughom Hefnerjem.
Oglej si celoten članek

"Stara sem bila 18, on pa 78,“ je o prvi spolni izkušnji s Hughom Hefnerjem povedala Kendra Wilkinson. Kendra je ena od udeleženk britanskega resničnostnega šova I'm a Celebrity, Get Me Out of Here. Sotekmovalcem je brez dlake na jeziku razkrila, kako se je znašla v Playboyjevem dvorcu.

"Želela sem se zabavati. Imela sem se noro dobro,“ je povedala. "Hef me je vprašal, če bi bila ena od njegovih deklet in če bi živela pri njem v dvorcu. Nisem vedela, kaj to sploh pomeni, ampak rekla sem da, sem že tam. Pred tem sem živela v majhnem stanovanju in sem molila, da bi lahko šla od tam.“ 

"Preselila sem se in tedni so šli mimo, ne da bi vedela, da je posredi seks. Nič nisem vedela o Playboyju, saj sem ravnokar končala srednjo šolo.“ Ko je napočil čas, jo je Hefner brez dlake na jeziku vprašal, če bi šla z njim v zgornje nadstropje. 

Na vprašanje, ali bi jo Hefner vrgel iz dvorca, če bi zavrnila spolne odnose z njim, Kendra ni odgovorila. Dejala je, da Hef na svoja dekleta gleda kot na razmerja in ne zgolj spolne akte. 

Kendra je leta 2008 prekinila razmerje s Hefom, potem ko se je zaročila s Hankom Baskettom. Hef je novico o zaroki pozdravil in celo gostil njeno poroko. Njena zakonska sreča pa je trenutno na preizkušnji, saj so Basketta ujeli, ko si je privoščil intimno zabavo s transesksualcem. Par, ki ima dva otroka, še ni sprejel dokončne odločitve o usodi njunega zakona. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.