S Klemnom Klemnom v Trnow stajl

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ob drugi obletnici Kina Šiška se bo prav v njegovi Katedrali ustavil Trnow. Klemen Klemen bo z živim bendom in legendarnimi komadi poskrbel za pravi "Trnow Stajl". Začetek ob 21. uri.
Oglej si celoten članek

Trnowski Prešeren, ulični pripovedalec trnowskih in ljubljanskih zgodb, mestna legenda, nočna mora nočnih mestnih popotnikov in nedvomno glavna slovenska raperska atrakcija, Klemen Klemen, bo svojo rapersko poezijo predstavil v Kinu Šiška.

Klemen Klemen bi moral že lani ob desetletnici antologijske plošče Trnow Stajl uprizoriti s koncertom, a se zaradi nabritih spletov okoliščin ta še vedno ni zgodil. Toda, pozor, Trnow Stajl le prihaja, in sicer v Kino Šiška, kjer vas bo vsaka skladba z njegovega prvenca odpeljala skozi njegov svet v svoj film.

Tokratni koncert, ki bo konceptualno in koreografsko zapakiran v pravo malo predstavo, bo dogodivščine Klemna Klemna predstavil z živim bendom, zasedbo The Playbackers, oplemeniteno z zlato roko DJ SSF-a in vsemi sodelujočimi gosti iz njegove kariere.

Cena vstopnice je 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.