Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

S Klemnom Klemnom v Trnow stajl

Klemen Klemen Anže Petkovšek
Ob drugi obletnici Kina Šiška se bo prav v njegovi Katedrali ustavil Trnow. Klemen Klemen bo z živim bendom in legendarnimi komadi poskrbel za pravi "Trnow Stajl". Začetek ob 21. uri.

Trnowski Prešeren, ulični pripovedalec trnowskih in ljubljanskih zgodb, mestna legenda, nočna mora nočnih mestnih popotnikov in nedvomno glavna slovenska raperska atrakcija, Klemen Klemen, bo svojo rapersko poezijo predstavil v Kinu Šiška.

Klemen Klemen bi moral že lani ob desetletnici antologijske plošče Trnow Stajl uprizoriti s koncertom, a se zaradi nabritih spletov okoliščin ta še vedno ni zgodil. Toda, pozor, Trnow Stajl le prihaja, in sicer v Kino Šiška, kjer vas bo vsaka skladba z njegovega prvenca odpeljala skozi njegov svet v svoj film.

Tokratni koncert, ki bo konceptualno in koreografsko zapakiran v pravo malo predstavo, bo dogodivščine Klemna Klemna predstavil z živim bendom, zasedbo The Playbackers, oplemeniteno z zlato roko DJ SSF-a in vsemi sodelujočimi gosti iz njegove kariere.

Cena vstopnice je 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.