V politiko "ušla" še ena naša znana novinarka!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Prej je o politiki poročala, sedaj pa se bo uveljavljala na drugi strani.
Oglej si celoten članek

Novinarka TV Slovenija Nuša Baranja, eno najbolj znanih televizijskih imen na področju pokrivanja notranje politike pri nas, bo po novem službovala na drugi strani, na stani, ki jo je kritično spremljala dolga leta. Nuša se bo po dopustu namreč pridružila ekipi asistentov evropskega poslanca dr. Klemna Grošlja LMŠ, in sicer v lokalni evropski pisarni poslanca. 

Novinarka pravi, da za tem ni nobene kuhinje: "Preprosto sem se odločila za nov karierni izziv. Za tem ni nobene kuhinje, o politiki sem vedno poročala korektno in nepristransko. Absolutno mi je hudo iz vidika, ker zapuščam dobro in uigrano ekipo sodelavcev, a se novega izziva seveda veselim. Konkretnega datuma, kdaj začnem z novo službo, še nimam."

Kakšni pa so ciliji in želje uspešne novinarke, za katero se ve, da je vedno korektno in kritično pokrivala notranjepolitične teme. Bo na "drugi strani" skušala vplivati na stvari, na katere je še nedavno opozarjala? "To je novo delavno mesto in naredila bom največ, glede na izkušnje, ki jih imam," pravi Baranja. 

Praznih obljub torej ne daje, kar zagotovo priča o tem, da se jih je tekom novinarskega poklica verjetno ogromno naposlušala sama. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • MK
    11:38 4. September 2019.

    in potem naj kdo verjame, da novinarji niso DRUŽBENOPOLITIČNI delavci SRAMOTA. Marš in ne vračaj se več

  • 11:35 4. September 2019.

    Ja,točno k tistim,katerim je jedla iz roke....

  • 11:01 4. September 2019.

    Nagrada za primerno "neodvisno" poročanje v preteklosti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.