Magazin > VIP
9250 ogledov

V politiko "ušla" še ena naša znana novinarka!

volitve v evropski parlament 2019, Klemen Grošelj Saša Despot
Prej je o politiki poročala, sedaj pa se bo uveljavljala na drugi strani.

Novinarka TV Slovenija Nuša Baranja, eno najbolj znanih televizijskih imen na področju pokrivanja notranje politike pri nas, bo po novem službovala na drugi strani, na stani, ki jo je kritično spremljala dolga leta. Nuša se bo po dopustu namreč pridružila ekipi asistentov evropskega poslanca dr. Klemna Grošlja LMŠ, in sicer v lokalni evropski pisarni poslanca. 

Novinarka pravi, da za tem ni nobene kuhinje: "Preprosto sem se odločila za nov karierni izziv. Za tem ni nobene kuhinje, o politiki sem vedno poročala korektno in nepristransko. Absolutno mi je hudo iz vidika, ker zapuščam dobro in uigrano ekipo sodelavcev, a se novega izziva seveda veselim. Konkretnega datuma, kdaj začnem z novo službo, še nimam."

Kakšni pa so ciliji in želje uspešne novinarke, za katero se ve, da je vedno korektno in kritično pokrivala notranjepolitične teme. Bo na "drugi strani" skušala vplivati na stvari, na katere je še nedavno opozarjala? "To je novo delavno mesto in naredila bom največ, glede na izkušnje, ki jih imam," pravi Baranja. 

Praznih obljub torej ne daje, kar zagotovo priča o tem, da se jih je tekom novinarskega poklica verjetno ogromno naposlušala sama. 

Komentarjev 3
  • MK 11:38 04.september 2019.

    in potem naj kdo verjame, da novinarji niso DRUŽBENOPOLITIČNI delavci SRAMOTA. Marš in ne vračaj se več

  • sam50 11:35 04.september 2019.

    Ja,točno k tistim,katerim je jedla iz roke....

  • Pepe007 11:01 04.september 2019.

    Nagrada za primerno "neodvisno" poročanje v preteklosti?