S pudrom v posteljo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prvo pravilo nege kože, da ličila nikakor ne sodijo v posteljo, je ovrženo. V kozmetičnem podjetju v Veliki Britaniji so izumili puder, ki je namenjen nošenju med spanjem.
Oglej si celoten članek

Britanska kozmetična hiša Bare Escentuals Cosmetics je predstavila puder, ki kožo med spanjem neguje. Puder je sestavljen iz nove generacije aktivnih mineralov, ki kožo obnavljajo, dramatično zmanjšujejo videz por, uravnavajo polt in izboljšujejo teksturo kože. Kombinacija 70-ih mineralov naj bi bila revolucionarna v kozmetični industriji.

Čudoviti med spanjem

"Puder je namenjen ženskam, ki bi bile rade tudi v spalnici videti čudovito," pravi vodja umetnikov ličenja Louise Constad iz Beautyqueenworkshops.com. "Čeprav trdijo drugače, številne ženske velikokrat zaspijo z ličili in ta puder je namenjen ravno njim. Zjutraj bodo videti sveže kot filmske zvezde," še razloži vizažistka. Puder je na voljo na spletni stani proizvajalca v štirih odtenkih, zanj pa boste odšteli 49,73 evrov (poštnina ni všteta).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.