Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

S pudrom v posteljo

Lepotica, obraz Shutterstock
Prvo pravilo nege kože, da ličila nikakor ne sodijo v posteljo, je ovrženo. V kozmetičnem podjetju v Veliki Britaniji so izumili puder, ki je namenjen nošenju med spanjem.

Britanska kozmetična hiša Bare Escentuals Cosmetics je predstavila puder, ki kožo med spanjem neguje. Puder je sestavljen iz nove generacije aktivnih mineralov, ki kožo obnavljajo, dramatično zmanjšujejo videz por, uravnavajo polt in izboljšujejo teksturo kože. Kombinacija 70-ih mineralov naj bi bila revolucionarna v kozmetični industriji.

Čudoviti med spanjem

"Puder je namenjen ženskam, ki bi bile rade tudi v spalnici videti čudovito," pravi vodja umetnikov ličenja Louise Constad iz Beautyqueenworkshops.com. "Čeprav trdijo drugače, številne ženske velikokrat zaspijo z ličili in ta puder je namenjen ravno njim. Zjutraj bodo videti sveže kot filmske zvezde," še razloži vizažistka. Puder je na voljo na spletni stani proizvajalca v štirih odtenkih, zanj pa boste odšteli 49,73 evrov (poštnina ni všteta).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.