Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Drzno v vroče poletje

Boste poudarili ustnice, oči ali kar oboje? (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
"To pomlad in poletje bodo naš obraz krasile živahne in sveže barve. Senčila naj bodo v oranžni, živo rožnati, vijoličasti, zeleni in modri, ustnice pa v rdeči, oranžni in rožnati," pravi vizažistka Nana Sojer.

Letos dovoljeno vse
Trend poletja bo strastno, žareče in bleščeče za vse, ki si drznijo. “Izbirale bomo med tipi ličenja, kot so poudarjene oči z močnim senčilom in živahno obarvanimi ustnicami, zadimljene oči ali naraven videz z minimalnimi poudarki na očeh in ustnicah,” dodaja Sojerjeva in svetuje, da linijo oči dodatno poudarite s črtalom za oči in tako pričarate še posebno zapeljiv videz oči.

Poudarite oči z močnimi senčili in živahno šminko, za naraven videz pa naj bodo poudarki minimalni.
Nana Sojer, vizažistka
Minerali za poletje
V veliko pomoč vam bo, če boste najprej prepoznale svoj tip kože. Za mastno in mešano kožo je primernejši tekoči puder, medtem ko je za suho najustreznejši puder v kremi ali kamnu. Zimski puder poleti raje zamenjajte za obstojnega, ki ne vsebuje olja in ne maši por. Na trgu je vedno več ponudbe mineralnih, katerih odlika so povsem naravne sestavine. Narejeni so iz zemeljskih mineralov, ker so povsem naravni, pa so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo. Idealni so za poletno vročino, saj pustijo koži dihati ter vam zagotavljajo mineralno UVA- in UVB-zaščito. Lahko pa svoj obraz pazljivo nastavite soncu, ki bo poskrbelo za lepo polt, ali puder zamenjate za tonirano kremo.

Siva je nova črna
Kovinsko sivi lak z dodatkom bleščic je uspešnica letošnjega poletja. Toda vaši nohti se lahko svetijo tudi v drugih živahnih barvah – letos boste modne s pastelnimi in kremastimi barvami, zgrešile pa ne boste niti z naravnimi. Izberite barve, ki vam pristojijo, in jih uskladite z ličili.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.