S skupinskim plesom zaprosila fanta

Brittany Jones je svojemu fantu, ki se je po dveh letih opravljanja misionarskega dela, pripravila nenavadno dobrodošlico z snubitvijo.
Oglej si celoten članek

Brittany Jones je svojemu fantu Austinu Spitlerju, ki je bil dve leti odsoten zaradi misionarskega dela, pripravila nenavadno dobrodošlico, poroča Mirror. S pomočjo družine in prijateljev mu je pripravila t. i. "flash mob" oziroma skupinsko plesno točko, ki jo je zaključila s snubitvijo.

Plesna skupina je najprej odplesala svojo plesno točko na skladbo Bruna Marsa Marry you, nato pa je Brittany pokleknila in zaprosila svojega fanta z naslednjimi besedami: "Preveč let sem čakala nate. Celo večnost sem čakal na to, da bi postal moj mož. Ali bi se poročil z mano?" Njen šokirani fant pa je na vprašanje odgovoril s pritrdilnim odgovorom. Prav bodoči ženin pa je nato poskrbel še za eno presenečenje. Iz svojega žepa je namreč tudi sam potegnil zaročni prstan in svojo predrago zaprosil nazaj. Tudi ona je na vprašanje odgovorila pritrdilno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.