Magazin > Bizarno
26 ogledov

S skupinskim plesom zaprosila fanta

Snubitev Youtube
Brittany Jones je svojemu fantu, ki se je po dveh letih opravljanja misionarskega dela, pripravila nenavadno dobrodošlico z snubitvijo.

Brittany Jones je svojemu fantu Austinu Spitlerju, ki je bil dve leti odsoten zaradi misionarskega dela, pripravila nenavadno dobrodošlico, poroča Mirror. S pomočjo družine in prijateljev mu je pripravila t. i. "flash mob" oziroma skupinsko plesno točko, ki jo je zaključila s snubitvijo.

Plesna skupina je najprej odplesala svojo plesno točko na skladbo Bruna Marsa Marry you, nato pa je Brittany pokleknila in zaprosila svojega fanta z naslednjimi besedami: "Preveč let sem čakala nate. Celo večnost sem čakal na to, da bi postal moj mož. Ali bi se poročil z mano?" Njen šokirani fant pa je na vprašanje odgovoril s pritrdilnim odgovorom. Prav bodoči ženin pa je nato poskrbel še za eno presenečenje. Iz svojega žepa je namreč tudi sam potegnil zaročni prstan in svojo predrago zaprosil nazaj. Tudi ona je na vprašanje odgovorila pritrdilno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.