S tem je Trkaja hčerka zelo presenetila

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Morda se mu bo kmalu pridružila tudi za mikrofonom.
Oglej si celoten članek

Raper Rok Terkaj, bolj znan pod umetniškim imenom Trkaj, je naravnost očaran in presenečen nad svojo sedemletnico. Kot kaže, je hčerka Tara po njem dobila smisel za glasbo ter tudi za rime. "Včasih nisem verjel v pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa, a zdaj lahko rečem, da bo kar držalo. Tara je zelo kreativna, ima umetniško dušo, skupaj igrava klavir in tudi s smislom za rime me prijetno preseneča. Kar čutim, da se bo ukvarjala s kreativnostjo in umetnostjo," nam navdušeno pove.

Trenutno je Trkaj kar precej zaseden s predstavami, v katerih je skupaj z Repki združil poezijo in rap. Po osmih razprodanih predstavah v Ljubljani, so namreč sledili klici od drugod in padla je odločitev, da nastopijo tudi na odrih izven prestolnice. In kaj so Repki? Repki so pravzaprav kombinacija poezije in rapa, ki so predstavljeni v knjigi in albumu z naslovom Repki. Otroci se lahko tako na zabaven način naučijo marsikaj novega, med drugim recimo tudi abecede. "Lahko rečem, da se je med otroki razvila kar nekakšna Repkomanija," nam v smehu še pove Trkaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.