Magazin > VIP
984 ogledov

S tem je Trkaja hčerka zelo presenetila

Trkaj. piknik Zvezde pod klobuki, Saša Despot
Morda se mu bo kmalu pridružila tudi za mikrofonom.

Raper Rok Terkaj, bolj znan pod umetniškim imenom Trkaj, je naravnost očaran in presenečen nad svojo sedemletnico. Kot kaže, je hčerka Tara po njem dobila smisel za glasbo ter tudi za rime. "Včasih nisem verjel v pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa, a zdaj lahko rečem, da bo kar držalo. Tara je zelo kreativna, ima umetniško dušo, skupaj igrava klavir in tudi s smislom za rime me prijetno preseneča. Kar čutim, da se bo ukvarjala s kreativnostjo in umetnostjo," nam navdušeno pove.

Trenutno je Trkaj kar precej zaseden s predstavami, v katerih je skupaj z Repki združil poezijo in rap. Po osmih razprodanih predstavah v Ljubljani, so namreč sledili klici od drugod in padla je odločitev, da nastopijo tudi na odrih izven prestolnice. In kaj so Repki? Repki so pravzaprav kombinacija poezije in rapa, ki so predstavljeni v knjigi in albumu z naslovom Repki. Otroci se lahko tako na zabaven način naučijo marsikaj novega, med drugim recimo tudi abecede. "Lahko rečem, da se je med otroki razvila kar nekakšna Repkomanija," nam v smehu še pove Trkaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.