S tem poslovnim "trikom" vabi Alenka Košir

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dokazuje, da je vrhunska podjetnica, ki se odlično znajde tudi v kriznih trenutkih ...
Oglej si celoten članek

Koronavirus je načrte zmešal marsikateremu podjetniku, tudi Alenki Košir, bivši ženi Jureta Koširja, ki vsako leto organizira športni, uživaški in izobraževalni Vikend zate. "Tole se je kuhalo pol leta, vmes prišla korona, postavila vse na kocko. Vsi dogovori so bili v zraku, ampak smo se odločili, da gremo vseeno v organizacijo letos že 8. Vikenda zate. Ali ga bomo izvedli? Ne vemo in samo upamo, da ja, ker program je nor in sem ponosna, da sem zbobnala na kup imena ter tako hude sponzorje. Ker bo dogodek v sLOVEniji, boste lahko vnovčili tudi turistični vavčer," je Koširjeva zapisala na Instagramu.

Zaradi korone se je dogodek tako letos odločila organizirati v Sloveniji, da bo za udeležence cenovno še bolj privlačen, pa nudi možnost koriščenja turističnega bona v vrednosti 100 evrov. Vikend program, ki sicer stane 350 evrov, si udeleženci lahko privoščijo za 250 evrov. Trenutno situacijo je Koširjeva tako pametno obrnila v svoj prid in dokazala, da ni vrhunska le na področju športne vadbe, temveč tudi izvirna podjetnica, ki zna iz vsake situacije potegniti maksimum. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.