Magazin > VIP
3669 ogledov

S tem poslovnim "trikom" vabi Alenka Košir

Alenka Košir Instagram
Dokazuje, da je vrhunska podjetnica, ki se odlično znajde tudi v kriznih trenutkih ...

Koronavirus je načrte zmešal marsikateremu podjetniku, tudi Alenki Košir, bivši ženi Jureta Koširja, ki vsako leto organizira športni, uživaški in izobraževalni Vikend zate. "Tole se je kuhalo pol leta, vmes prišla korona, postavila vse na kocko. Vsi dogovori so bili v zraku, ampak smo se odločili, da gremo vseeno v organizacijo letos že 8. Vikenda zate. Ali ga bomo izvedli? Ne vemo in samo upamo, da ja, ker program je nor in sem ponosna, da sem zbobnala na kup imena ter tako hude sponzorje. Ker bo dogodek v sLOVEniji, boste lahko vnovčili tudi turistični vavčer," je Koširjeva zapisala na Instagramu.

Zaradi korone se je dogodek tako letos odločila organizirati v Sloveniji, da bo za udeležence cenovno še bolj privlačen, pa nudi možnost koriščenja turističnega bona v vrednosti 100 evrov. Vikend program, ki sicer stane 350 evrov, si udeleženci lahko privoščijo za 250 evrov. Trenutno situacijo je Koširjeva tako pametno obrnila v svoj prid in dokazala, da ni vrhunska le na področju športne vadbe, temveč tudi izvirna podjetnica, ki zna iz vsake situacije potegniti maksimum. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ VIKEND ZATE 2020 ❤️ tole se je kuhalo pol leta ... vmes prišla corona...postavila vse na kocko 🤦🏻‍♀️🎲 ... vsi dogovori so bili v zraku ... ampak smo se odločili, da gremo vseeno v organizacijo letos že 8. #vikendzate ... ali ga bomo izvedli? ... ne vemo in samo upamo, da ja 🙏🏻 ker program je nor in sem ponosna, da sem zbobnala na kup imena 👑 Ivica Flis Smaka @natashaspacemediesthetic @sintasoekadarova @janipetrovic @katarinamiklavc ... ter tako hude sponzorje 🙌 @sunwarriorslovenia @larocheposay @noveliusmedical @martini_dr @majacloset @acquapanna 😎 ker bo dogodek v sLOVEniji ❤️ boste lahko vnovčili tudi turistični vavčer 💥 več informacij o programu, predavateljih, lokaciji, terminu in ceni si poglejte na povezavi v Bio ⬆️ Za prijavo ali pa samo informacije kontaktirajte Barbaro od @privilegiumslovenia 📧barbara@privilegium-slovenia.si 📷 @natassakraljofficial

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice