S tem se danes ukvarja voditeljica Manja Plešnar

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Iz medijev v kozmetične vode ...
Oglej si celoten članek

Voditeljica, pevka, novinarka in modna mrha Manja Plešnar (poročena Stević) se je po rojstvu dvojčkov umaknila stran od sojev žarometov in se z družino preselila v Beograd. Pred epidemijo pa se je s sinovoma vrnila v Ljubljano. "V Slovenijo sem zaradi prenove stanovanja in urejanja papirjev za vrtec prišla že pred prvim valom koronavirusa, nato pa se je čisto organsko zgodilo, da smo med karanteno ostali v Sloveniji, kjer sta fanta sedaj tudi v vrtcu, mož pa se je zaradi službe vrnil v Beograd. Da bomo z odhodom v vrtec živeli v Ljubljani, smo se odločili že prej, še vedno pa se bomo, ko bodo razmere dopuščale, vračali tudi v Beograd," je povedala lansko leto.

Z vrnitvijo v Slovenijo je razširila tudi svojo modno znamko Jugoslovenka, ki odlikujejo inovativni kroji in kvalitetni materiali. V zadnjem času pa smo opazili, da se Manja ukvarja še z nečim in da je v tem prava mojstrica. Kot modna poznavalka je od nekdaj trdila, da se vse začne pri urejenih nohtih in pričeski, zato nič čudnega, da se je začela ukvarjati prav z urejanjem in poslikavo nohtov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.