S tem stavkom je Mišo prepričal Bineta Volčiča

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nekdanji tekmovalec šova Gostilna išče šefa Mišo Jović je za Bineta Volčiča pustil službo.
Oglej si celoten članek

Bine Volčič je v petek odprl svoj bistro Monstera bistro. Kako je opremljen, kaj je na prvem meniju ter kakšne so cene, si lahko ogledate TUKAJ.

Del njegove ekipe sta tudi znana obraza iz šova Gostilna išče šefa, Mišo in Žan. Mišo nam je pred odprtjem povedal, da ima tremo, ki pa je pozitivna. "Takšna trema mora biti, da ohranimo fokus in koncentracijo,“ je razložil in dodal, da je za priložnost, da lahko spet dela z Binetom, pustil službo. "Bal sem se, da bi si kdaj očital, da nisem poskusil,“ še pravi Mišo, ki je za Binetove načrte izvedel preko Facebooka. "Odzval sem se na njegov oglas, in sicer s kratkim stavkom: 'Pripravljen delati 24/7. Nato me je poklical in vprašal, ali mislim resno."

Mišo je seveda mislil resno in je sedaj razpet med Ljubljano in Obalo, kjer živi njegova zaročenka, ki bo morala sedaj večji del tedna preživeti brez svojega partnerja. "Kljub temu me podpira. Tako kot vedno. Je najboljša zaročenka na svetu. To potrjuje, da je prava zame."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:34 20. Junij 2016.

    prjatu tud če je še tako taprava zate te ne bo čakala 24/7. Zagotovo. Slej ko prej se bo rahla …

  • d
    08:27 18. Junij 2016.

    raje zivim kvalitetno, kot da delam 24/7 .... enostavno ne razumem. Kaj je lepsega kot za vikend skocit v gore, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.