Magazin > VIP
128 ogledov

S tem stavkom je Mišo prepričal Bineta Volčiča

Monstera bistro Saša Despot
Nekdanji tekmovalec šova Gostilna išče šefa Mišo Jović je za Bineta Volčiča pustil službo.

Bine Volčič je v petek odprl svoj bistro Monstera bistro. Kako je opremljen, kaj je na prvem meniju ter kakšne so cene, si lahko ogledate TUKAJ.

Del njegove ekipe sta tudi znana obraza iz šova Gostilna išče šefa, Mišo in Žan. Mišo nam je pred odprtjem povedal, da ima tremo, ki pa je pozitivna. "Takšna trema mora biti, da ohranimo fokus in koncentracijo,“ je razložil in dodal, da je za priložnost, da lahko spet dela z Binetom, pustil službo. "Bal sem se, da bi si kdaj očital, da nisem poskusil,“ še pravi Mišo, ki je za Binetove načrte izvedel preko Facebooka. "Odzval sem se na njegov oglas, in sicer s kratkim stavkom: 'Pripravljen delati 24/7. Nato me je poklical in vprašal, ali mislim resno."

Mišo je seveda mislil resno in je sedaj razpet med Ljubljano in Obalo, kjer živi njegova zaročenka, ki bo morala sedaj večji del tedna preživeti brez svojega partnerja. "Kljub temu me podpira. Tako kot vedno. Je najboljša zaročenka na svetu. To potrjuje, da je prava zame."

Komentarjev 2
  • tecumseh_1975 08:34 20.junij 2016.

    prjatu tud če je še tako taprava zate te ne bo čakala 24/7. Zagotovo. Slej ko prej se bo rahla nejevolja spremenila v malo večjo nejevoljo in potem adijo . Watch and learn. Pri naslednji boš že malo razmislil...

  • d 08:27 18.junij 2016.

    raje zivim kvalitetno, kot da delam 24/7 .... enostavno ne razumem. Kaj je lepsega kot za vikend skocit v gore, ali na koli ... ali na morje. Sem pa vesel, da poleg mene obstajajo tudi budale