S tem trikom boste v visokih petah zdržali ure in ure

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sezona zabav je pred vrati, zato bi bilo škoda, da vam vso veselje pokvari trpljenje v visokih petah.
Oglej si celoten članek

Vse smo že bile v podobni situaciji ... Pred nami je večer poln plesa in zabava, uredile smo se, da izgledamo kot iz škatlice, a kaj, ko nas že po prvi uri žulijo čevlji in bolijo stopala. Da temu ne bo več tako, vam razkrivamo trik, ki menda vedno deluje …

klavzura Članice HDZ ne smejo nositi petk

Ko začutite pekoč občutek v stopalih, odhitite v toaleto in si stopala dobro ohladite z ledeno vodo. Nato na malo vlažna, ne mokra, stopala nanesite losjon za telo, ki ga vedno imejte v torbici, ter ponovno obujte čevlje. S tem trikom boste v čevljih menda zdržali še štiri ure in to brez bolečin. Pazite le, da so podplati res le vlažni in ne mokri. Losjon lepo zadržuje vlago v koži, zaradi česar se bo ustvaril gladki film, ki bo zmanjšal trenje med stopali in čevlji z visoko peto. 

Test Test: Preverite, ali so vaše noge primerne za visoke pete

Pomaga pa tudi to, da si kupite številko večje petke in jih nato obložite s silikonskimi blazinicami. Tako bodo stopala, tudi če bodo zatekla, imela dovolj prostora, da vas nič ne bo žulilo in utesnjevalo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.