Magazin > Lepota & telo
16372 ogledov

S tem trikom boste v visokih petah zdržali ure in ure

visoke pete Reuters
Sezona zabav je pred vrati, zato bi bilo škoda, da vam vso veselje pokvari trpljenje v visokih petah.

Vse smo že bile v podobni situaciji ... Pred nami je večer poln plesa in zabava, uredile smo se, da izgledamo kot iz škatlice, a kaj, ko nas že po prvi uri žulijo čevlji in bolijo stopala. Da temu ne bo več tako, vam razkrivamo trik, ki menda vedno deluje …

visoke pete s pikami klavzura Svet Članice HDZ ne smejo nositi petk

Ko začutite pekoč občutek v stopalih, odhitite v toaleto in si stopala dobro ohladite z ledeno vodo. Nato na malo vlažna, ne mokra, stopala nanesite losjon za telo, ki ga vedno imejte v torbici, ter ponovno obujte čevlje. S tem trikom boste v čevljih menda zdržali še štiri ure in to brez bolečin. Pazite le, da so podplati res le vlažni in ne mokri. Losjon lepo zadržuje vlago v koži, zaradi česar se bo ustvaril gladki film, ki bo zmanjšal trenje med stopali in čevlji z visoko peto. 

visoke pete Test Magazin Test: Preverite, ali so vaše noge primerne za visoke pete

Pomaga pa tudi to, da si kupite številko večje petke in jih nato obložite s silikonskimi blazinicami. Tako bodo stopala, tudi če bodo zatekla, imela dovolj prostora, da vas nič ne bo žulilo in utesnjevalo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice