Magazin > Bizarno
129 ogledov

Zaprt zaradi fetiša na visoke pete

Fetiš na čevlje z visoko peto Shutterstock
Jess Collins je obsojen na 16 mesecev zapora, saj je zaradi svojega fetiša na čevlje z visoko peto, napadel žensko in ji želel sezuti čevlje.

Jessa Collinsa iz Scarborougha je sodišče obsodilo na 16 mesecev zapora, saj je ta zaradi svojega fetiša na čevlje z visoko peto, želel sezuti mimoidočo žensko, piše Daily mail. 24-letni Collins, ki je bil že prej obtožen podobnega napada, naj bi lani oktobra napadel mimoidočo žensko, ki se je vračala domov iz rojstnodnevne zabave, in ji želel sezuti čevlje.

Všeč so mu pete, ki so višje od petih centimetrov

Collinsov zastopnik Taryn Turner je na sodišču povedal, da so njegovemu klientu všeč predvem "čevlji s peto, ki je višja od pet centimetrov". "Med držanjem takšnih čevljev pa je moj klient spolno potešen," pravi Turner. "Gospod Collins ni nameraval prestrašiti ali poškodovati ženske. Želel je le zadovoljiti svoje lastne spolne potrebe," je svojega klienta še zagovarjal Turner.

"Nevarni ste za družbo."

Svojo odločitev je sodnik Stephen Ashurst komentiral takole: "Zelo nevarni ste za družbo, še posebno za ženske, ki so same. Poleg tega pa imate še fetiš na visoke pete."

Drugače pa naj bi po besedah Turnerja, takšni primeri le redko kdaj prišli na sodišče.

Žensko je zasledoval na poti domov

Tožilec Alan Mitcheson je na sodišču opisal dogodek, ki je prestrašil njegovo stranko. "Žrtev se je tistega večera odločila, da bosta skupaj s prijateljico vzeli hrano za s seboj. Ko sta sedeli na verandi sta opazili, da ju nekdo opazuje. Ko se je žrtev odpravila domov, je opazila, da jo moški, ki ju je prej s prijateljico opazoval, zdaj zasleduje. Skušal je navezati stik z njo, nato pa jo je kar naenkrat napadel in ji želel sezuti čevlje. Brcnila ga je in zbežala," je dogodek opisal Mitcheson.

Obtoženi je bil pred dvema letoma že vpleten v podoben primer, kjer pa mu je kraja čevljev celo uspela. Takrat se je sodišče odločilo, da mora tri leta opravljati družbeno koristna dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.