Tako Savina Atai skrbi za svojo kožo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ne le z obrazno jogo …
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook savian atai Savina Atai, učiteljica obrazne joge in prehrambena strokovnjakinja, si je v letih ustvarjanja in skrbi za svoje zdravje in zdravje drugih pridobila številne privrženke, ki prisegajo na njene tehnike in izdelke. A Savina ima tudi kritike, ki se nanjo spravljajo v komentarjih na družbenih omrežjih in ji očitajo, da njen videz ni le rezultat redne uporabe njenih tehnik, ampak tudi botoksa.

Savina se je za naš portal na te izjave odzvala z besedami: "Vsak, ki je kadarkoli izvajal Juicy Face Lifting - Sočno Jogo obraza ima izjemne rezultate. Učim jo širom po svetu, med drugim tudi v Santa Barbara Cancer centru. Vsako leto imam več zadovoljnih uporabnic in takšnih, ki jo izvajajo že leta in leta. Lepotni efekt je samo kapljica v morju rezultatov, ki jih ta izjemen trening prinaša. Z največjim taoističnim mojstrom na svetu pa sva združila najine raziskave in pripravljava knjigo, ki bo izšla v Ameriki in Sloveniji. Trening obraznih mišic je kot trening mišic na telesu. Ko se z njim vadi, se dvignejo in napolnijo. Istočasno pa stimulacija lobanjskih mišic ne dviguje samo kože, ampak prinaša tudi cirkulacijo krvi in kisika v možgane ter žleze v glavi. Kar je revolucija za pomlajevanje hormonskega sistema in možganov," odgovarja Savina, ki se sedaj živi in ustvarja na Novi Zelandiji, in doda: "Za vsakimi dobrimi konji se vedno kadi, če bi se ozirala na govorice, ne bi imela časa ustvarjati in živeti svojih sanj. Kdor želi delati te vaje, naj uživa v njih. Vsi smo svobodni. Mišice so pa mišice. In kmalu bo cel svet še bolj užival v teh vajah in rezultatih."

Magazin V družbi svetovnih zvezdnikov: Izjemen uspeh Savine Atai

Sedaj pa je na Facebooku razkrila, da si dva do trikrat na leto privošči dva lepotna tretmaja – pomlajevanje z lastno krvno plazmo in iglično terapijo. Pri slednjem gre za minimalno invazivni postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje nepravilnosti, pri pomlajevanju s krvno plazmo pa za naraven način spodbujanja obnavljanja obraznega tkiva in izboljšanja tonusa.

Foto: Facebook savina atai

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.