Magazin > Lepota & telo
7584 ogledov

Tako Savina Atai skrbi za svojo kožo

savina atai Facebook
Ne le z obrazno jogo …

savian atai | Avtor: Facebook Facebook
Savina Atai, učiteljica obrazne joge in prehrambena strokovnjakinja, si je v letih ustvarjanja in skrbi za svoje zdravje in zdravje drugih pridobila številne privrženke, ki prisegajo na njene tehnike in izdelke. A Savina ima tudi kritike, ki se nanjo spravljajo v komentarjih na družbenih omrežjih in ji očitajo, da njen videz ni le rezultat redne uporabe njenih tehnik, ampak tudi botoksa.

Savina se je za naš portal na te izjave odzvala z besedami: "Vsak, ki je kadarkoli izvajal Juicy Face Lifting - Sočno Jogo obraza ima izjemne rezultate. Učim jo širom po svetu, med drugim tudi v Santa Barbara Cancer centru. Vsako leto imam več zadovoljnih uporabnic in takšnih, ki jo izvajajo že leta in leta. Lepotni efekt je samo kapljica v morju rezultatov, ki jih ta izjemen trening prinaša. Z največjim taoističnim mojstrom na svetu pa sva združila najine raziskave in pripravljava knjigo, ki bo izšla v Ameriki in Sloveniji. Trening obraznih mišic je kot trening mišic na telesu. Ko se z njim vadi, se dvignejo in napolnijo. Istočasno pa stimulacija lobanjskih mišic ne dviguje samo kože, ampak prinaša tudi cirkulacijo krvi in kisika v možgane ter žleze v glavi. Kar je revolucija za pomlajevanje hormonskega sistema in možganov," odgovarja Savina, ki se sedaj živi in ustvarja na Novi Zelandiji, in doda: "Za vsakimi dobrimi konji se vedno kadi, če bi se ozirala na govorice, ne bi imela časa ustvarjati in živeti svojih sanj. Kdor želi delati te vaje, naj uživa v njih. Vsi smo svobodni. Mišice so pa mišice. In kmalu bo cel svet še bolj užival v teh vajah in rezultatih."

Savina Atai Magazin V družbi svetovnih zvezdnikov: Izjemen uspeh Savine Atai

Sedaj pa je na Facebooku razkrila, da si dva do trikrat na leto privošči dva lepotna tretmaja – pomlajevanje z lastno krvno plazmo in iglično terapijo. Pri slednjem gre za minimalno invazivni postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje nepravilnosti, pri pomlajevanju s krvno plazmo pa za naraven način spodbujanja obnavljanja obraznega tkiva in izboljšanja tonusa.

savina atai | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.