Magazin > VIP
31097 ogledov

Savina Atai moža šokirala z darilom za prvo obletnico poroke

savina atai Facebook
Naša strokovnjakinja za osebno rast in obrazno jogo Savina Atai je razkrila, kaj je možu podarila za prvo obletnico poroke.

24. marca 2020 je Savina Atai na Novi Zelandiji večno zvestobo obljubila Američanu Garettu Maxwellu, s katerim tudi poslovno sodeluje, spoznala pa sta se v ZDA, kjer je predaval. Sicer sta načrtovala poroko v New Yorku in Ljubljani, a jima je načrte prekrižal koronavirus. 

V njunem primeru je usoda združila sorodni duši. Oba na posnetkih, ki jih Savina objavlja, vedno sijeta od sreče. Savina je sedaj razkrila, kaj ji je mož podaril za prvo obletnico poroke. Dobila je prekrasno knjigo z njunimi poročnimi fotografijami, še bolj izvirna pa je bila pri izbiri darila naša lepotica. 

Prevzela je njegov priimek Maxwell, česar Garett ni pričakoval. S to gesto je Savina pokazala, da mu zaupa in da mu je odprla srce. 

"Sedaj sem tudi uradno gospa Maxwell. Ime Savina Atai bom še naprej uporabljala v poslovne namene. Sicer pa je Atai sedaj postalo moje drugo ime,“ je povedala, njen presenečeni mož pa je dodal, da tega ni pričakoval in da se zaveda, da gre za zelo dragoceno gesto.
 

Komentarjev 5
  • srec 13:03 26.marec 2021.

    Pa res Slovenija to potrebuje,kdo pa ja to.

  • Decko 17:28 25.marec 2021.

    Kdo je to? Aja una k je padla iz aviona. Pravoji da je bolje ispasti glup kot z aviona, očitno je ona univerzalna.

  • Ender3 14:22 25.marec 2021.

    Ne vem od koga in odkod je ta Savina prišla, da nam polni medijski prostor. Tudi rumanega tiska ni vredna, ne rabimo njene samopromocije.