S temi triki vas bo popeljal v oralna nebesa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zakaj bi vedno ležali na hrbtu, če pa obstaja še toliko drugih položajev, ob katerih vam lahko nudi vrhunske oralne užitke!
Oglej si celoten članek

Dvignite nogo v zrak. To bo popestrilo tradicionalno ležanje na hrbtu, medtem ko vas oralno zadovoljuje in vam dalo več nadzora. Užitke lahko povečate tudi tako, da dodate še malce gibanja z boki.

Kot školjka. Nekaterim ženskam je oralno draženje klitorisa preveč intenzivno ali celo boleče. Če ste med njimi, preizkusite to … Medtem ko je med vašimi nogami, jih na rahlo zaprite in s tem obdržite nadzor nad intenzivnostjo.

Prestol. Usedite se na stol, on naj kleči pred vami, noge pa mu položite na stegna. Kraljevsko!

Blazina. Zadnjico podložite z blazino, pokrčite kolena in položite noge na njegova ramena. Ker bo imel roke proste, vas čaka dvojni užitek.

Metuljčica. Naj tokrat na hrbtu leži on, vi pa pokleknite nad njegove ustnice. Ta položaj vas bo popeljal v povsem nove dimenzije oralnega seksa.

Klasični 69 s pokrčenimi koleni. Če ste med tistimi, ki radi opravite oboje hkrati, je slavni položaj 69 zagotovo pogosto na vašem jedilniku. Tokrat ga izvedite tako, da noge pokrčite in se oprite na kolena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.