Magazin > Odnosi in prosti čas
119 ogledov

S temi triki vas bo popeljal v oralna nebesa

Brezplačen oralni seks za ženske Žurnal24 main
Zakaj bi vedno ležali na hrbtu, če pa obstaja še toliko drugih položajev, ob katerih vam lahko nudi vrhunske oralne užitke!

Dvignite nogo v zrak. To bo popestrilo tradicionalno ležanje na hrbtu, medtem ko vas oralno zadovoljuje in vam dalo več nadzora. Užitke lahko povečate tudi tako, da dodate še malce gibanja z boki.

Kot školjka. Nekaterim ženskam je oralno draženje klitorisa preveč intenzivno ali celo boleče. Če ste med njimi, preizkusite to … Medtem ko je med vašimi nogami, jih na rahlo zaprite in s tem obdržite nadzor nad intenzivnostjo.

Prestol. Usedite se na stol, on naj kleči pred vami, noge pa mu položite na stegna. Kraljevsko!

Blazina. Zadnjico podložite z blazino, pokrčite kolena in položite noge na njegova ramena. Ker bo imel roke proste, vas čaka dvojni užitek.

Metuljčica. Naj tokrat na hrbtu leži on, vi pa pokleknite nad njegove ustnice. Ta položaj vas bo popeljal v povsem nove dimenzije oralnega seksa.

Klasični 69 s pokrčenimi koleni. Če ste med tistimi, ki radi opravite oboje hkrati, je slavni položaj 69 zagotovo pogosto na vašem jedilniku. Tokrat ga izvedite tako, da noge pokrčite in se oprite na kolena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.