S to fotografijo je Dončićeva Anamaria utišala govorice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kako lepo!
Oglej si celoten članek

Na fotografijah iz zloglasne zabave Luke Dončića, ki so prišle v javnost, ni bilo videti njegove dolgoletne izbranke Anemarie Goltes. Zato so se hitro začela širiti ugibanja o tem, kje lepotica je, da svojega dragega morda ni podprla ob podpisu več milijonske pogodbe, čeprav je to storila že preko Instagrama, ko mu je čestitala in dodala, da si to več kot zasluži. 

A Ana je govoricam naredila konec, ko je med vikendom objavila romantično črnobelo fotografijo, na kateri se stiska ob svojega košarkaškega asa, on pa jo nežno poljublja po laseh. Kot pripis je dodala le simbol verige in s tem sporočila, kako močna je njuna ljubezen. Sledilci so bili seveda navdušeni in ji namenili kup lepih komentarjev:

"Kakšno potovanje. Prva ljubezen, prva punca in fant in sedaj do večnosti."

"Vrhunska slika. Rada se imejta in bodita najboljša prijatelja, v dobrem in slabem."

Nekdo pa se je celo pošalil: "Držiš 207 milijonov dolarjev, nikoli jih ne izpusti." A Ana je Luka ljubila še, ko  je bil najstnik in ni imel milijonov, že večkrat pa je dokazala, kako pomembni so ji tudi lastni poslovni cilji. Tako je ustanovila svoj program športne vadbe in spletno stran, dela pa tudi kot model. Trenutno je obraz ene izmed ljubljanskih estetskih klinik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.