Magazin > VIP
156962 ogledov

S to fotografijo je Dončićeva Anamaria utišala govorice

Anamaria Goltes Instagram
Kako lepo!

Na fotografijah iz zloglasne zabave Luke Dončića, ki so prišle v javnost, ni bilo videti njegove dolgoletne izbranke Anemarie Goltes. Zato so se hitro začela širiti ugibanja o tem, kje lepotica je, da svojega dragega morda ni podprla ob podpisu več milijonske pogodbe, čeprav je to storila že preko Instagrama, ko mu je čestitala in dodala, da si to več kot zasluži. 

A Ana je govoricam naredila konec, ko je med vikendom objavila romantično črnobelo fotografijo, na kateri se stiska ob svojega košarkaškega asa, on pa jo nežno poljublja po laseh. Kot pripis je dodala le simbol verige in s tem sporočila, kako močna je njuna ljubezen. Sledilci so bili seveda navdušeni in ji namenili kup lepih komentarjev:

"Kakšno potovanje. Prva ljubezen, prva punca in fant in sedaj do večnosti."

"Vrhunska slika. Rada se imejta in bodita najboljša prijatelja, v dobrem in slabem."

Nekdo pa se je celo pošalil: "Držiš 207 milijonov dolarjev, nikoli jih ne izpusti." A Ana je Luka ljubila še, ko  je bil najstnik in ni imel milijonov, že večkrat pa je dokazala, kako pomembni so ji tudi lastni poslovni cilji. Tako je ustanovila svoj program športne vadbe in spletno stran, dela pa tudi kot model. Trenutno je obraz ene izmed ljubljanskih estetskih klinik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice