Magazin > VIP
70594 ogledov

Razkošna zabava: Toliko naj bi Dončić porabil za svoje goste

Luka Dončić Instagram
V tej naši michelinovi restavraciji strežejo tudi buteljke za 2600 evrov ...

Razkošna zabava, ki jo je Luka Dončić priredil ta teden, še kar buri duhove. Dejstvo pa je, da je za svoje goste izbral le najboljše. Cene degustacijskih menijev v michelinovi Gostilni pri Lojzetu v Dvorcu Zemono, kjer je Luka proslavil podpis več milijonske pogodbe, se gibljejo med 75 in 95 evrov, cene sladic pa med 10 in 15 evrov. Najcenejša steklenica vina pri njih stane 20 evrov, postrežejo pa vam lahko tudi z buteljko francoskega šampanjca, ki stane okroglih 2600 evrov. Po poročanju Slovenskih novic naj bi imel Luka na zabavi okoli 100 gostov. 

Dvorec Zemono | Avtor: zemono.si zemono.si

Dvorec Zemono | Avtor: zemono.si zemono.si

Prisotne je zabavala balkanska mega zvezdnica Severina, ki po podatkih iz leta 2016 za zasebni nastop računa med 15 in 20 tisoč evrov. Nebo nad Vipavo pa je Luka razsvetlil tudi z ognjemetom, ki po podatkih pirotehničnih spletnih prodajaln stane od 1800 evrov dalje (vir: pyrocop.si).

Chef Tomaž Kavčič jedilnika svojih slavnih gostov ni želel razkriti, so pa za zurnal24.si povedali, da so bile vse jedi pripravljene iz lokalnih in sezonskih sestavin, upoštevali so tudi želje športnih gostov. "Rdeča nit je bila košarka, v tem stilu je bila tudi torta, ki je bila postrežena na narisanem košarkaškem  igrišču, na katerem je bila tortica v obliki žoge. Krožnike pa smo okrasili s sladkornim posipom v napis Dallas. Jedi so bile pripravljene pod taktirko chefa Tomaža Kavčiča, za goste pa je skrbelo približno 30 člansko osebje. Torto je pripravil slaščičar iz Francije, ki je pri nas zadolžen za sladice," so za zurnal24.si povedali z Gostilne pri Lojzetu. 

So pa zato svoj sezonski poletni meni pred nekaj tedni objavili na Instagramu, kjer dokazujejo, da njihove jedi niso le nebesa za brbončice, temveč tudi prava paša za oči. 

Komentarjev 17
  • Fulmmer 23:30 14.avgust 2021.

    Pol so šli pa še na burek....

  • blayo 22:06 14.avgust 2021.

    Pa dajte kvazi novinarji že povedat koliko je skeširal! Ne samo menijev in cenikov prepisovat, to znam tudi jaz pa nisem FDVja delal! Kaj pa ko bi Lukata enostavno vprašali?

  • Solton 18:37 14.avgust 2021.

    če bi bil car s stilom bi si najel Rihanno, ne pa neke balkanske barske pjevačice Severine...pač balkanci brez okusa in stila...

Sorodne novice