S to fotografijo želi uničiti Johnnyja Deppa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na dan prihajajo nove podrobnosti iz slavnega zakona.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, zvezdnik Johnny Depp toži tabloid The Sun, ki ga je označil za nasilneža, ker naj bi pretepel svojo ženo Amber Heard in s tem uničili njegovo kariero.

Med sojenjem na dan prihajajo nove podrobnosti. Amber je s fotografijo, na kateri Depp spi na kavču, po hlačah pa se mu je razlil sladoled, poskušala svojega moža osramotiti in pokazati, v kako slabem stanju je bi v tistem času. Zvezdnik je povedal, da se tistega dneva dobro spominja in da je bil zelo utrujen, saj je delal po 17 ur v kosu. "Fotografijo mi je pokazala naslednji dan in rekla: 'Poglej, kaj je nastalo iz tebe, patetično.'“ je povedal Johnny. Depp je na vprašanje, ali mu je Amber pokazala tudi fotografije modric, ki naj bi jih dobila od njegovih udarcev, odgovoril z ne in dodal, da teh posnetkov vse do sojenja ni videl.

Najboljši videi so na kanalu Joonglaa!

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.