Magazin > VIP
22199 ogledov

S to fotografijo želi uničiti Johnnyja Deppa

johnny depp, amber heard Profimedia
Na dan prihajajo nove podrobnosti iz slavnega zakona.

Kot je znano, zvezdnik Johnny Depp toži tabloid The Sun, ki ga je označil za nasilneža, ker naj bi pretepel svojo ženo Amber Heard in s tem uničili njegovo kariero.

Med sojenjem na dan prihajajo nove podrobnosti. Amber je s fotografijo, na kateri Depp spi na kavču, po hlačah pa se mu je razlil sladoled, poskušala svojega moža osramotiti in pokazati, v kako slabem stanju je bi v tistem času. Zvezdnik je povedal, da se tistega dneva dobro spominja in da je bil zelo utrujen, saj je delal po 17 ur v kosu. "Fotografijo mi je pokazala naslednji dan in rekla: 'Poglej, kaj je nastalo iz tebe, patetično.'“ je povedal Johnny. Depp je na vprašanje, ali mu je Amber pokazala tudi fotografije modric, ki naj bi jih dobila od njegovih udarcev, odgovoril z ne in dodal, da teh posnetkov vse do sojenja ni videl.Zvezdnik sicer trdi, da je bil nasilen le do omare, za razliko od Amber, ki ga je poškodovala s steklenico vodke, ki jo je vrgla vanj, od nje pa je dobil tudi močan udarec. Udarila ga je po svoji rojstnodnevni zabavi, na katero je zamudil. Prepozno je prišel, ker je tistega dne izvedel, da so ga njegovi finančni svetovalci okradli. Izgubil je 650 milijonov dolarjev. Lepotici se kljub temu ni zasmili. Kaznovala ga je tudi naslednji dan, ko se mu je (ona ali njena prijateljica) podelala v posteljo. To je bila tudi kaplja čez rob. Depp je takrat sklenil, da se bo od igralke ločil.

Svojo nekdanjo ženo je med sojenjem označil za sociopatko, ki se je z njim poročila le zato, da bi pospešila svojo kariero.

Najboljši videi so na kanalu Joonglaa!

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice