S to šalo je Jennifer Lawrence odgnala ljubimca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jennifer Lawrence je svojega 21 let starejšega fanta odgnala z odgovorom v intervjuju za znano revijo.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Lawrence je s svojim odgovorom na vprašanje v reviji Vanity Fair odgnala svojega fanta Darrena Aronofskyga. "Njuno razmerje ni bilo zelo resno, a vseeno se je Dareen malo ustrašil, ko je prebral njen intervju v Vanity Fair in videl njen odgovor, kjer je rekla, da se boji, da se bodo njeni intimni predeli spremenili v mokro gobo," je povedal vir blizu 47-letnemu režiserju.

Foto: Profimedia Darren Arinofsky Igralka je namreč na vprašanje, kaj je njen največji strah, odgovorila: "Ne vem, ali poznate kratko zgodbo Kurta Vonneguta, v kateri morajo vsi popiti tableto, ki človekove intimne dele spremeni v mokro gobo in nihče ne more seksati in se repreoducirati. Ko bom starejša, bi mogoče rada imela otroke in recimo, ne bi mogla biti, ker bi imela 'tam spodaj' mokro gobo."

"Darrenu se je Jennifer že pred tem intervjujem zdela nedorasla svojim letom in na trenutke zelo otročja, ta intervju pa je bila kaplja čez rob," je povedal vir za RadarOnline.

Od 29.12. si lahko v kinematografih ogledali igralkin film Potniki, kjer je zaigrala skupaj s Chrisom Prattom. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.