Magazin > VIP
74 ogledov

S to šalo je Jennifer Lawrence odgnala ljubimca

Jennifer Lawrence Profimedias
Jennifer Lawrence je svojega 21 let starejšega fanta odgnala z odgovorom v intervjuju za znano revijo.

Igralka Jennifer Lawrence je s svojim odgovorom na vprašanje v reviji Vanity Fair odgnala svojega fanta Darrena Aronofskyga. "Njuno razmerje ni bilo zelo resno, a vseeno se je Dareen malo ustrašil, ko je prebral njen intervju v Vanity Fair in videl njen odgovor, kjer je rekla, da se boji, da se bodo njeni intimni predeli spremenili v mokro gobo," je povedal vir blizu 47-letnemu režiserju.

Darren Arinofsky | Avtor: Profimedias Profimedias
Igralka je namreč na vprašanje, kaj je njen največji strah, odgovorila: "Ne vem, ali poznate kratko zgodbo Kurta Vonneguta, v kateri morajo vsi popiti tableto, ki človekove intimne dele spremeni v mokro gobo in nihče ne more seksati in se repreoducirati. Ko bom starejša, bi mogoče rada imela otroke in recimo, ne bi mogla biti, ker bi imela 'tam spodaj' mokro gobo."

"Darrenu se je Jennifer že pred tem intervjujem zdela nedorasla svojim letom in na trenutke zelo otročja, ta intervju pa je bila kaplja čez rob," je povedal vir za RadarOnline.

Od 29.12. si lahko v kinematografih ogledali igralkin film Potniki, kjer je zaigrala skupaj s Chrisom Prattom. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.