Sabina Mlakar ni edina tekmovalka Kmetije, ki nas je mnogo prezgodaj zapustila

Foto: Aleš-Rod
Foto: Aleš-Rod
Za dve je bil usoden rak.
Oglej si celoten članek

Včeraj je odjeknila vest, da je v 59. letu starosti umrla tekmovalka Kmetije in Ljubezni po domače, Sabina Mlakar. Vedno optimistična Sabina, ki se je v srca gledalcev zapisala tudi s svojo odkritosrčnostjo, je imela raka. 

ksenija sešel Sabina pa ni edina nekdanja tekmovalka Kmetije, ki je izgubila boj z rakom. Decembra 2019 je umrla Ksenija Sešel. Dočakala je le 35 let. V šovu, v katerem je sodelovala tistega leta, je povedala, da je prebolela raka na materničnem vratu. Nekaj mesecev pred smrtjo pa so se pojavile nove zdravstvene težave. Kot nam je takrat povedala, se ji je pojavila bulica, pestile pa so jo tudi neznosne bolečine, zaradi katerih ni mogla sedeti. Tako so se od Ksenije na družbenih omrežjih poslovili znani obrazi. 

Foto: POP-TV-2 Vesna Krajnc Franc

Pred dvema letoma pa je Slovenijo šokirala vest, da se je poslovila Vesna Krajnc, ki smo jo gledali v šovu Kmetija išče lastnika. Kaj se je zgodilo z mamico dveh otrok, ki je vodila pasji salon, ni znano, je pa Vesna v šovu spregovorila o svoji težki preteklosti. Pri 12 letih je bil posiljena, za sabo je imela tudi več poskusov samomora. Čeprav je sodelovanje v šovu označila za "eno najlepših obdobij v življenju", v katerem se je tudi "osebnostno razvijala", pa je na koncu zaradi dolgotrajnega poslušanja obtožb ljudi, ki jim je sčasoma začela verjeti, "klecnila pod pritiskom". Po šovu si je morala zato poiskati zdravniško pomoč. "Nekateri temu procesu, v katerem sem se znašla, pravijo psihiatrično zdravljenje, jaz to sprejemam kot brušenje svoje duše," je Vesna takrat zapisala v pismu javnosti.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:10 31. Maj 2023.

    vse oddaje od glasbe do kmetije, ki vsebujejo javno razkazovanje značaja, telesa, talenta in zgodovine pred kamerami posamezne igralce-pevce iz …

  • 19:35 30. Maj 2023.

    Črna magija!

  • 16:12 30. Maj 2023.

    bedna novica a samo tiste ki se vlacijo po teh pokvarjenih smrdljivih sovih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.