Magazin > Film & Glasba & TV
390 ogledov

Vesno vrgli iz Kmetije

Vesna POP-TV-2
Iz boja za kmetijo je sinoči izpadla Vesna Krajnc, saj so bivši tekmovalci odločili, da jo mora zapustiti.

Včeraj so se izpadli člani družine soočili s težko nalogo. Opraviti so morali individualne pogovore s preostalo četverico in se na podlagi odgovorov in vtisov iz preteklega tedna odločiti, kdo ostaja v boju za kmetijo.
Po končanem zaslišanju in soočenju z Vesno, Matejem, Vlasto in Darkom, so izpadli tekmovalci glasovali in se odločili, da mora Kmetijo zapustiti Vesna. Tako so se strinjali vsi, razen Valerije, Damjana in Simona. Vesna je bila vidno razočarana nad odločitvijo izpadlih članov družine, česar ni mogla prikriti. Od sotekmovalcev se sploh ni poslovila, v slovo jim je le pomahala. To se je Esadi zdelo zelo žaljivo, ki je dejala, da je Vesna "s tem pokazala, da nima spoštovanja do ostalih članov družine."

V finale gre Matej

Izpadli tekmovalci pa so se morali odločiti še, kdo gre neposredno v finale. Ta čast je pripadla Mateju, ki se bo v jutrišnji finalni oddaji soočil s še enim članom družine, z Vlasto ali Darkom. Vlasta in Darko se bosta morala pred tem spopasti še v dvoboju, ki ga bo izbrala Valerija kot glava družine. Zmagovalec dvoboja bo postal drugi finalist.

Kaj pa pravijo gledalci?

Tisti, ki redno spremljajo Kmetijo, se strinjajo, da bi morali o finalistih odločati prav gledalci in ne bivši tekmovalci. V veliki večini se namreč ne strinjajo z nobeno od odločitev izpadlih članov družine. Menijo, da si Matej ni zaslužil neposredne uvrstitve v finale, prav tako ne odobravajo odhoda Vesne. Preberite si nekaj komentarjev, v zgornji anketi pa lahko poveste svoje mnenje.

"Darko bi moral biti prvi finalist! Matej je skoraj zafrknil nalogo, izgubil v dvoboju, dobil imuniteto (kar mu sicer ni za zameriti). Skratka, Matej bi se moral dvobojevati za finale, da dokaže, da si je zaslužil vse to! Darko mu je vse to omogočil in zvisel!"

"Res bi moral iti Matej v dvoboj za finale, saj je le izpadel že enkrat in prišel nazaj, eden od trojice pa direktno v finale."

"Vesna je šla domov samo zaradi Esade, ker je ostale člane napumpala proti njej."

"Ah, če Vlasta sličajno dobi kmetijo, je ta že vnaprej obsojena na propad."

"Zame je zmagovalka finala Vesna, pridna in poštena. Do finala pa so res prišli tisti, ki si ga niso zaslužili v celoti!"

"Nepravično sojenje, drama!. Če bi glasovali gledalci, bi zmagala pravica, zmagala bi Darko ali Vesna!"

Komentarjev 19
  • Blãck Swãn 17:56 11.december 2011.

    Dajmo stopimo skupaj bomo močni in pokažimo, da se dobro z dobrim vrača!!!!!!!!!!!

  • Blãck Swãn 17:51 11.december 2011.

    Tebe verjetno ne bi niti sprejeli ker profesionalcev ne sprejemajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Avatar Zala
    Zala 08:26 11.december 2011.

    Komisija iz izpadlih članov, ni bila najboljša odločitev. Sami do sebe niso realni, kako bodo šele do drugih?Žalostno, da je do finala prispela Vlasta, ki ima probleme z alkoholom (vzrok, zakaj se je mož ločil in jo nagnal) in ...prikaži več od tu nenehna potreba po "počitku". O delovnih navadah bi se težko govorilo, jih več ni veliko ostalo.Matej je nekoliko zaostal v umskem razvoju, kar je posledica odnosov v družini. Oče despot, ki je zatiral vsak razvoj in samostojnost svojih otrok. Namesto podpore so bili deležni zatiranja. Nezmožnost navezovanja stikov z dekleti je lahko hud "hendikep". Tu bi mu moral pomagati strokovnjak, ker v nasprotnem bo ostal sam, brez ženičke in posledično brez potomcev. Esada sicer ni prispela v finale je pa prispevala k temu, da so se tam znašla dva, ki jima je mentalno in osebnostno blizu. Vsekakor pa bi potrebovala strokovno pomoč - terapijo medsebojnih odnosov in socializacije. Ocena njene čustvene inteligence je pod povprečjem in to bi