Sabina nasledila Sanjo

Foto: Žurnal24 Sabina Mali (v sredini) tako kot Sanja Grohar stopa po pevski poti.
V eni izmed ljubljanskih restavracij so razglasili novo slovensko Playboyevo dekle leta. Sanjo Grohar bo nasledila Sabina Mali, ki si tako kot Sanja želi postati pevka.
Oglej si celoten članek

Postavno Sanjo Grohar bo nasledila mična miss Hawaiian Tropic Sabina Mali, ki bo vse svoje čare znova razkrila v junijski številki priljubljene mesečne revije za moške. "Vesela sem, da so bralci in komisija izbrali ravno mene," je povedala Malijeva, ki pa si je s svojo predhodnico Groharjevo precej podobna. Ne samo, da sta obe lepotički precej majhni in črnolasi, ampak imata obe tudi ambicije v pevskih vodah. Sanja ima za seboj že nekaj pesmi in videospotov, medtem ko Malijeva prav tako počasi stopa na glasbeno pot. "Oder mi predstavlja izziv, rada imam glasbo, še posebno rock, zato sem se odločila, da se preizkusim kot pevka. In še nekaj. Pela bom take skladbe, ki bodo resnično izražale mene, in ne takih, s katerimi bi poskušala za vsako ceno ugajati občinstvu," je povedala Malijeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.