Magazin > VIP
33 ogledov

Sabina nasledila Sanjo

Sabina Mali (v sredini) tako kot Sanja Grohar stopa po pevski poti. Žurnal24 main
V eni izmed ljubljanskih restavracij so razglasili novo slovensko Playboyevo dekle leta. Sanjo Grohar bo nasledila Sabina Mali, ki si tako kot Sanja želi postati pevka.

Postavno Sanjo Grohar bo nasledila mična miss Hawaiian Tropic Sabina Mali, ki bo vse svoje čare znova razkrila v junijski številki priljubljene mesečne revije za moške. "Vesela sem, da so bralci in komisija izbrali ravno mene," je povedala Malijeva, ki pa si je s svojo predhodnico Groharjevo precej podobna. Ne samo, da sta obe lepotički precej majhni in črnolasi, ampak imata obe tudi ambicije v pevskih vodah. Sanja ima za seboj že nekaj pesmi in videospotov, medtem ko Malijeva prav tako počasi stopa na glasbeno pot. "Oder mi predstavlja izziv, rada imam glasbo, še posebno rock, zato sem se odločila, da se preizkusim kot pevka. In še nekaj. Pela bom take skladbe, ki bodo resnično izražale mene, in ne takih, s katerimi bi poskušala za vsako ceno ugajati občinstvu," je povedala Malijeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.