Sabina: "Počutim se izigrano!“

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Iz šova Gostilna išče šefa je izpadla Sabina, ki zase pravi, da ni razmišljala o zmagi, temveč je želela le pridobiti kuharske izkušnje.
Oglej si celoten članek

Kako se počutite ob odhodu iz resničnostnega šova?
Počutim se izigrano. Predvsem s strani Robija in Branke, ker sta govorila eno in delala drugo. A življenje teče naprej … Imam svojo družino, ki sem jo pogrešala.

So v ekipo Bineta Volčiča prišle prave osebe?
Ne, mislim, da v njegovo ekipo vsekakor niso prišle prave osebe, to se bo prej kot slej tudi izkazalo. Določene osebe še niso odvrgle svojih mask. Bo pa vsekakor čas pokazal svoje glede tega.

Kdo si najmanj zasluži mesto v ekipi?
Vsekakor Branka in Robi. Oba samo govorita in ne naredita nič.

Ali menite, da je Robi res narobe razumel Bineta, ko je le-ta določil, komu dati še eno priložnost za vstop v ekipo?
Mislim, da gre pri vsem skupaj za nekakšno igro, potem ko zadeve prespiš, bolj jasno vidiš situacijo. Za Robija menim, da se je počutil ogroženega in nato pri vsem skupaj igral svojo igro.

Mislite, da bi napako popravil, če ga ne bi vsi spraševali oziroma ga celo opomnili, da je bil njegov odgovor nelogičen?
Ne bi je popravil. Čeprav je povsem dobro razumel vprašanje. Igra svojo igro. Tako kot tudi Branka.

Ste ob prijavi v šov razmišljali tudi o zmagi ali ste si v prvi vrsti želeli pridobiti izkušnje s tako odličnim kuharskim mojstrom kot je Bine Volčič?
Nisem razmišljala o zmagi, vendar sem si želela pridobiti izkušnje in pokazati, kaj znam. Naučila sem se veliko in znanje je res bilo na prvem mestu.

Kaj pravite na pripombo komentatorke Alme, da ste čustveno nestabilni?
Sklepam, da je bil njen komentar neumesten. To je neresnica, saj imam sama glede tega povsem urejeno v svoji glavi.

Ste v času trajanja šova kaj pogrešali svoji dve hčerki?
Seveda sem ju pogrešala. Meni je družina na prvem mestu! Če jih ne bi pogrešala, ne bi imela srca. Morda je komentatorka Alma s svojo izjavo merila na moj slab trenutek, ki se mi je pripetil v šovu in sem posledično pokazala svoja čustva. Očitno moraš biti robot v tem šovu in ne smeš kazati nobenih čustev.

Bi sedaj za nazaj kaj spremenili glede vašega vedenja v samem šovu?
Po toči zvoniti je prepozno. Vendar bi spremenila to, da se ne bi držala toliko v ozadju, to je bila moja napačna taktika.

Se imate namen še naprej poglabljati v kuharske sfere?
Vsekakor. Najprej bom poskušala narediti kakšno večerno šolo, kar se tiče gastronomske in turistične smeri. V tem poklicu mislim ostati in upam, da mi to tudi uspe.

Vaši nadaljnji cilji in želje?
Želela bi si odpreti avtokamp, ki bi ga združila z gostilniškimi storitvami. Ob tem pa tudi svoji dve hčerki usmerjati na pravo pot v življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.