Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Sabina: "Počutim se izigrano!“

Sabina Tomažin, Gostilna išče šefa POP-TV-2
Iz šova Gostilna išče šefa je izpadla Sabina, ki zase pravi, da ni razmišljala o zmagi, temveč je želela le pridobiti kuharske izkušnje.

Kako se počutite ob odhodu iz resničnostnega šova?
Počutim se izigrano. Predvsem s strani Robija in Branke, ker sta govorila eno in delala drugo. A življenje teče naprej … Imam svojo družino, ki sem jo pogrešala.

So v ekipo Bineta Volčiča prišle prave osebe?
Ne, mislim, da v njegovo ekipo vsekakor niso prišle prave osebe, to se bo prej kot slej tudi izkazalo. Določene osebe še niso odvrgle svojih mask. Bo pa vsekakor čas pokazal svoje glede tega.

Kdo si najmanj zasluži mesto v ekipi?
Vsekakor Branka in Robi. Oba samo govorita in ne naredita nič.

Ali menite, da je Robi res narobe razumel Bineta, ko je le-ta določil, komu dati še eno priložnost za vstop v ekipo?
Mislim, da gre pri vsem skupaj za nekakšno igro, potem ko zadeve prespiš, bolj jasno vidiš situacijo. Za Robija menim, da se je počutil ogroženega in nato pri vsem skupaj igral svojo igro.

Mislite, da bi napako popravil, če ga ne bi vsi spraševali oziroma ga celo opomnili, da je bil njegov odgovor nelogičen?
Ne bi je popravil. Čeprav je povsem dobro razumel vprašanje. Igra svojo igro. Tako kot tudi Branka.

Ste ob prijavi v šov razmišljali tudi o zmagi ali ste si v prvi vrsti želeli pridobiti izkušnje s tako odličnim kuharskim mojstrom kot je Bine Volčič?
Nisem razmišljala o zmagi, vendar sem si želela pridobiti izkušnje in pokazati, kaj znam. Naučila sem se veliko in znanje je res bilo na prvem mestu.

Kaj pravite na pripombo komentatorke Alme, da ste čustveno nestabilni?
Sklepam, da je bil njen komentar neumesten. To je neresnica, saj imam sama glede tega povsem urejeno v svoji glavi.

Ste v času trajanja šova kaj pogrešali svoji dve hčerki?
Seveda sem ju pogrešala. Meni je družina na prvem mestu! Če jih ne bi pogrešala, ne bi imela srca. Morda je komentatorka Alma s svojo izjavo merila na moj slab trenutek, ki se mi je pripetil v šovu in sem posledično pokazala svoja čustva. Očitno moraš biti robot v tem šovu in ne smeš kazati nobenih čustev.

Bi sedaj za nazaj kaj spremenili glede vašega vedenja v samem šovu?
Po toči zvoniti je prepozno. Vendar bi spremenila to, da se ne bi držala toliko v ozadju, to je bila moja napačna taktika.

Se imate namen še naprej poglabljati v kuharske sfere?
Vsekakor. Najprej bom poskušala narediti kakšno večerno šolo, kar se tiče gastronomske in turistične smeri. V tem poklicu mislim ostati in upam, da mi to tudi uspe.

Vaši nadaljnji cilji in želje?
Želela bi si odpreti avtokamp, ki bi ga združila z gostilniškimi storitvami. Ob tem pa tudi svoji dve hčerki usmerjati na pravo pot v življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.