Šala ga je skoraj stala oskarja

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Zvezdnika filma Umetnik Jeana Dujardina bi prizor s šalo na račun terorističnega napada 11. septembra na ZDA, ki so ga še pred oskarji izrezali iz njegovega novega filma, lahko stal zlatega kipca.
Oglej si celoten članek

Dobitnik letošnjega oskarja za najboljšega igralca Jean Dujardin za črno-beli film Umetnik je v svojem novem filmu Les Infideles posnel prizor, v katerem se šali na račun terorističnega napada na ZDA 11. septembra leta 2001. Vendar so ustvarjalci filma omenjeni prizor še pred podelitvijo oskarjev izrezali, saj so menili, da bi s šalo lahko užalili Američane ter s tem vplivali na boj za zlati kipec. "Ugotovili so, da je prizor preveč za Ameriko. To bi bila provokacija, še posebej v bitki za oskarja in druge nagrade," je povedal neimenovani vir. "Američani se ne šalijo na račun tega in Umetnik bi lahko zaradi tega utrpel vzporedno škodo."

V omenjenem prizoru Dujardin, ki igra nezvestega moža, v hotelski sobi s svojo ljubico opazuje, kako letalo leti proti WTC-ju in svoji ženi po telefonu govori: "Da, ljubica, vse je v redu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.